Standaard

Wat is Personal Training?

Max Personal Training biedt één-op-één coaching waarbij wij ons richten op jouw persoonlijke doel en aandacht besteden aan jouw specifieke (medische) situatie. Aan de hand van jouw doelstellingen bepalen we samen een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Max Personal Training doorloopt 4 fases met jou:

 Fase 1: Kennismaking 
 Fase 2: Trainingsprogramma
 Fase 3: Trainen
 Fase 4: Evalueren

Max Personal Training bij Max Health Club heeft de beste en hoogst opgeleide Personal Trainers van Den Haag en omgeving. Zo ben jij verzekerd van absolute topkwaliteit. Je kunt kiezen uit 3 categorieën. 

Bronze Trainer
De Bronze trainer is voor jou een goede keuze als je een trainer zoekt die je bij kan staan tijdens jouw trainingen, een schema maakt voor de keren dat je alleen sport of als je het prettig vindt een vast aanspreekpunt te hebben voor al jouw sportadviezen.

Bekijk onze Bronze Trainers
 
Silver Trainer
De Silver trainer is uitermate geschikt als je een trainer zoekt die je bij kan staan tijdens jouw trainingen en kan vertellen wat je het beste kunt doen om jouw doelstelling te bereiken. Daarnaast zal de Silver trainer een trainingsplan met u opstellen om jouw doelstelling te bereiken. De trainer kan een schema maken voor als je alleen traint en is een goed aanspreekpunt voor al jouw sport- maar ook voedingsadviezen. 
 
 
Gold Trainer
De Gold trainers worden ook wel lifestyle coaches genoemd. Deze trainer is een goede keuze als je begeleiding en training in de breedste zin zoekt. De Gold trainers kunnen zelfs training bij je thuis komen geven. Als je alleen met een Gold trainer sport en verder géén gebruik maakt van de club is het ook mogelijk om zonder abonnement met een Gold trainer te sporten. 

Bekijk onze Gold trainers
 


Heb jij interesse in Personal Training?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!

 • * velden zijn verplicht.

 
 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan