Standaard

Willeke Liem

Ik wist al vanaf mijn 8ste dat mijn rug een zwakke plek is en heb al de nodige oefen-fysiotherapie / mensendieck gevolgd , al acht jaar werd mijn rug gemanipuleerd bij de manuele therapeut en deed ik dagelijks Mckenzie oefeningen . Pijn en vermoeidheid hoorde bij mij.

Wel sterk was ik in Pilatus, dus dacht daarmee goed bezig te zijn .

Tot ik zo'n anderhalf jaar geleden een lesje Pralaya yoga mee ging doen bij Danny Snoek .

Dit veranderde mijn visie en inzicht in mijn eigen lichaam.

 En zoals hij met plezier vertelde ," bij deze oefeningen kom je jezelf tegen en zal je merken wat je zwakke spieren zijn".  Nou , zwak is zwak uitgedrukt , ik gebruikte belangrijke core spieren helemaal niet, wist ze niet te gebruiken ,en ontdekte nog veel meer spieren in onbalans van elkaar.

Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut heb bezocht .

Zijn uitleg is zo helder , en de technieken gebruik ik sinds een jaar in de Body Pump waardoor ik de spieren optimaal train en niet meer compenseer zodat mijn oude klachten wegblijven.

Ik ben heel blij met Danny als coach en ik denk mijn ziektekostenverzekering ook.

 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan