Standaard

Philip Gerzon

Tot ik mijn bedrijf verkocht sportte ik weinig of niet. Verkeerde eet en drink gewoontes, veel reizen en een stressvol leven.

In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de persoon om alle leuke dingen te kunnen laten. Nog steeds kan ik eten en drinken wat ik wil. Echter geïnspireerd door Donald veranderde ik wel mijn gewoontes door de week. En dan nog niet eens altijd. Daarnaast begon ik onder Donald's supervisie 2 tot 3 maal in de week te trainen. Hij weet mij altijd gemotiveerd te houden  Naar de sportschool gaan kent daardoor geen drempel (zoals een gemiddeld tandartsbezoek) maar is geworden tot een heerlijk moment in de week om het beste in mijzelf naar boven te halen. Met name Donald zijn inspirerende en professionele rol hierin is cruciaal. Resultaat, ruim 10 kg afgevallen en een vet percentage van boven de 30% naar onder de 20% in een jaar. Deze lifestyle change zonder enorme aanpassing van mijn levensgewoontes. Een van mijn beste beslissingen ooit.

Philip Gerzon

 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan