Standaard

Anneke Nies-Van der Goes

Om mijn conditie te verbeteren, besloot ik twee jaar geleden te gaan sporten. Het was een grote stap om op mijn 65ste voor het eerst naar een sportschool te gaan. De keuze viel op Max Health Club omdat een oud collega daar lovend over had gesproken. De ontvangst bij Max was uitermate plezierig en ook over de begeleiding was ik van meet af aan zeer te spreken. 

Groot was mijn verrassing toen Carlijn Colpa mij enkele maanden later vroeg of ze gedurende twee maanden mijn personal trainer mocht zijn. In het kader van haar opleiding moest zij iemand sportgericht trainen en ze had vernomen dat ik een paard had. Het was een geweldige ervaring. Na die periode moest ik er niet aan denken zonder haar verder te gaan, want ik had bijzonder veel profijt van haar begeleiding. En dat heb ik nu nog steeds.  

Carlijn is heel prettig om mee te werken. Het is fijn om te ervaren dat ze enthousiast is over haar beroep. Ze is communicatief, vakkundig en werklustig. Ze weet mijn wensen uitstekend in de trainingsprogramma’s te verwerken en is altijd bereid om vragen te beantwoorden. En ook niet onbelangrijk, ze weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. 

Ook in de omgang is Carlijn een fijn mens. Ze kan goed luisteren, overtuigen en motiveren. En als ik ziek ben, houdt ze altijd contact. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met haar.

Bekijk het profiel van personal trainer Carlijn Colpa

 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan