Standaard

Oscar Kraan

Alweer een dikke twee jaar werk ik met Immeke ter ondersteuning van mijn profesionele danssport carriere. Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken. Ik ben geen fitnessfanaat, maar met Immeke is het altijd gezellig en vind ik het gewoon leuk om een uur keihard te werken. Ze houdt perfect overzicht over wat ik in het verleden gedaan heb en weet de juiste schema’s voor me te maken die precies aansluiten op mijn wensen. Ze is flexibel in de planning van trainingen en heeft volledige persoonlijke aandacht tijdens de training zonder digitale hulpmiddelen (thank god! :-P). Alweer een dikke twee jaar werk ik met Immeke ter ondersteuning van mijn profesionele danssport carriere. Immeke voelt precies aan wat ik op nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken. Ik ben geen fitnessfanaat, maar met Immeke is het altijd gezellig en vind ik het gewoon leuk om een uur keihard te werken. Ze houdt perfect overzicht over wat ik in het verleden gedaan heb en weet de juiste schema’s voor me te maken die precies aansluiten op mijn wensen. Ze is flexibel in de planning van trainingen en heeft volledige persoonlijke aandacht tijdens de training zonder digitale hulpmiddelen (thank god! :-P). In de 20 jaar dat ik nu fanatiek sport heb ik inmiddels heel wat personal trainers voorbij zien komen, maar Immeke is de eerste die ik volledig vertrouw om mij fit te krijgen voor belangrijke wedstrijden.

 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan