Standaard

Steven van der Gaag

Steven van den Gaag

Silver trainer

Steven van den Gaag

Silver trainer

“Hoe oud we worden, weet niemand, maar hoe we oud worden, dat is wel te beïnvloeden.” 

T 070-3549328
E info@maxpersonaltraining.nl

 • Overload TOP Trainer A
 • Overload PowerSled Instructor
 • Exercitium Soda Body Fit, examen november 2019

“Hoe oud we worden, weet niemand, maar hoe we oud worden, dat is wel te beïnvloeden.” 

Regelmatig bewegen is een van de beste manieren om een betere gezondheid te verkrijgen en te houden. 

Mijn motivatie:

Ik weet niet beter dan dat ik van kleins af aan in beweging ben, veel sporten en overal op de fiets naar toe. Ik heb jaren lang op een redelijk hoog niveau gevoetbald zowel op het veld als in de zaal, totdat dit werd onderbroken door gewrichtspijn. Ik sliep slecht bewegen ging altijd met pijn gepaard en zeker na contact sporten, kwam ik de volgende dag mijn bed niet meer uit. Na onderzoek bleek ik reuma te hebben, dat was schrikken, want wat nu..... met werk en sport. 

Ik ben toen gaan uitzoeken wat ik wel kon, om mijn lichaam zo goed mogelijk te helpen dit probleem de baas te blijven. Veel fietsen en zwemmen, want dit is minder belastend voor de gewrichten. Geen alcohol en goed opletten wat ik eet, want ook voeding werkt ontsteking remmend (of juist niet). 

Met behulp van mijn doorzettingsvermogen en tegenwoordig een minimum aan medicatie, ben ik al jaren zover dat ik alles kan doen dat wat ik wil. Ik heb veel obstacle runs gedaan en deze na jaren afgesloten met de Iron Viking een 42km lange obstacle run. 

Crossfit is sinds enkele jaren een kleine passie en heerlijk hardlopen in de natuur zorgt voor rust, naast mijn drukke baan bij de politie..

Daarbuiten ben ik regelmatig in de fitness van Max Health Club te vinden om te werken aan mijn eigen fysiek.

Ik ben werkzaam als wijkagent bij politie regio Den Haag. En heb er voor gekozen mij ook op een ander vlak als persoon te ontwikkelen en daarmee gekozen voor het vak van Personal trainer. Ik wil jou als persoon helpen bij het realiseren van een sportief of lifestyle doel. Ik ben begonnen met de opleiding TOP A van Overload en hierop volgend het ik bij Overload de PowerSled instructeur opleiding gevolgd. 

Op het moment volg ik bij Radmilo Soda de opleiding, Exercitium “the art of Personal training.”

Maak de keuze om mij te laten helpen met deze levenservaringen, studies die ik nu volg en al gevolgd heb, jou te helpen bij het bereiken van jouw doel(en) om gelukkiger en gemotiveerder door het leven te gaan.

 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan