Standaard

Kenneth Wagemaker

‘Mensen helpen om meer uit het leven te halen, dat is waar ik het voor doe’. 

Mijn naam is Kenneth Wagemaker, 28 jaar en sinds kort woonachtig in Den Haag. Bewegen en sporten zijn altijd de rode draad geweest in mijn leven, maar 4 jaar geleden heb ik serieus de stap gemaakt om van mijn hobby mijn werk te maken. 

Een aantal jaar geleden heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk, maar ook hoe moeilijk het is om je leefstijl op orde te krijgen. Maar wanneer alles in orde is, dan brengt het zoveel meer dan alleen gezondheid in je leven. Het bracht mij en interesseerde mij dusdanig veel dat ik heb besloten dat ik mensen wou helpen om hetzelfde te bereiken. 

Na het opstarten van mijn bootcampgroep in het mooie Friese Leeuwarden, ben ik mijzelf uiteindelijk gaan specialiseren als personal trainer bij Chivo - kennis instituut voor leefstijl en vitaliteit in Utrecht. Na het succesvol afronden van de modules functioneel trainen, -bewegen, -voeden & -coachen (opleiding personal trainer pro) heb ik geleerd dat doelen worden behaald door in te spelen op verschillende factoren.

Daarom is het afnemen van een uitgebreide intake, het achterhalen van het werkelijke doel, het maken van een samenhangend plan bestaande uit verschillende onderdelen en het constant blijven peilen van de juiste belastbaarheid de sleutel naar een succesvol traject. 

Nu is het tijd om de theorie in praktijk te brengen bij Max Health Club. Vanaf nu ben ik er als brons personal trainer speciaal voor jou. Wil jij hulp bij het behalen van jouw doel? Laten we dan contact hebben en kijken of ik jou kan helpen!

 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan