Standaard

Dion de Vos

Dion de Vos

Bronze trainer

Dion de Vos

Bronze trainer

Ik haal plezier uit het coachen / trainen van mensen en het samen behalen van doelen.

E info@maxpersonaltraining.nl
Opleidingen 

 • Fitness trainer A
 • Fitness Trainer B
 • Gladiator Workout

Mijn Naam is Dion de Vos en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer op dit moment aan lifestyle, sport en bewegen niveau 4 en ik zit in mijn 4e / laatste leer jaar. Sinds 2015 ben ik gestart met Fitness en ben ik erachter gekomen dat dit mijn grote passie is. Ik ben al vanaf 2017 werkzaam bij Max Health Club als Fitness instructeur. Ik haal plezier uit het coachen / trainen van mensen en het samen behalen van doelen. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat het belangrijk is om altijd een doel voor ogen te hebben, ongeacht wat dit is. Eenmaal behaald, op naar de volgende. Heeft u hulp nodig om u doel te behalen of juist een doel te stellen, dan zou ik u wellicht hiermee kunnen helpen.

Hobby’s

 • Fitnessen 
 • Schaatsen 
 • Voetbal
 • Zwemmen 
 • "Carlijn weet mij op een prettige manier te stimuleren om mijn grenzen te verleggen. Mijn conditie is dan ook sterk verbeterd. "

  Anneke Nies-Van der Goes
 • "I exercise every single day. I am very thankful to Esmee that she was able to inspire me for sports and to change my lifestyle"

  Iveta Georgieva
 • "Door zijn uitleg en enthousiasme heeft Danny mij weten te vangen voor yoga."

  Anthony Schmidt (51)
 • "In 2014 besloot ik dat het tijd was voor een lifestyle change. Bij Max Health Club leerde ik Donald kennen. Nu ben ik niet de"

  Philip Gerzon
 • "Al die jaren was personal trainer Alexander Lienhart voor mij een vriendelijke, geduldige en slimme coach. Mijn pijngrenzen en"

  Anina Pennders
 • "Het is ongelooflijk hoe sterk ik in mijn lichaam ben geworden , het is  nu zelfs 1,5 jaar geleden dat ik de manuele therapeut "

  Willeke Liem
 • "Bobby heeft voor mij een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Een heel jaar hebben we gewerkt "

  Marjolein
 • Oscar Kraan

  " Immeke voelt precies aan wat ik nodig heb en ze kan me als geen ander stimuleren mijn grenzen op te zoeken."

  Oscar Kraan